Άντζελα Λουκέρη

Ιστορικός - Πολιτισμολόγος

Η Άντζελα Λουκέρη κατάγεται από το Ληξούρι, είναι έγγαμη και κατοικεί στην Αγία Ευφημία.
Είναι Πτυχιούχος Ιστορικός-Πολιτισμολόγος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών. Επίσης έχει σπουδές στη Διοίκηση και Οικονομία – Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Management, άριστη χρήση Η/Υ και άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Το παρόν διάστημα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Master of Arts (MA) Λαϊκός Πολιτισμός και Νεότερη Πολιτισμική Κληρονομιά.
Επίσης είναι Πιστοποιημένη Πάροχος Υπηρεσιών Ασφαλείας από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και το ΚΕ.ΜΕ.Α, ενώ έχει παρακολουθήσει διάφορα επιμορφωτικά προγράμματα σχετικά με τον Τουρισμό.
Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στην Πάτρα και την Κεφαλονιά και πλέον δραστηριοποιείται στον Τομέα του Τουρισμού αλλά και τον Πρωτογενή Τομέα, τους δυο βασικούς οικονομικούς πυλώνες των νησιών μας.
Απ τη μεριά της θέλει να δώσει το καλύτερο δυνατό για τον τόπο της αλλά και για όλα τα νησιά του Ιονίου, στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής – Μέριμνας και Αλληλεγγύης, στον τομέα του Πολιτισμού, στον τομέα του Τουρισμού και στον Πρωτογενή τομέα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

 

Skip to content