Ολυμπία (Ολίβια) Καρδακάρη

Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής, Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ολυμπία (Ολίβια) Καρδακάρη
Γεννήθηκα στην Κέρκυρα και κατάγομαι από το χωριό Άφρα .Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων .Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Tor Vergata της Ρώμης κι εκπονώ τη διπλωματική εργασία στο 2ο μεταπτυχιακό μου στη Διατήρηση και Διαχείριση Πολιτισμικής Κληρονομιάς του Ιονίου Πανεπιστημίου. Έχω αποκτήσει πιστοποίηση γνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης Braille από το ΚΕΑΤ .Γνωρίζω άριστα την αγγλική και ιταλική γλώσσα .Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και απέκτησα εργασιακή εμπειρία σε μεγάλα φροντιστήρια της Αθήνας ,το 2011 επέστρεψα στην Κέρκυρα όπου και κατοικώ μόνιμα με τον σύζυγο και τα τρία τέκνα μας .
Είμαι εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και υπηρετώ στο 6ο Γυμνάσιο Κέρκυρας με την ειδικότητα Φιλολόγου Ειδικής Αγωγής .
• Το 2019 συμμετείχα για πρώτη φορά στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό Ιόνιος Συμμαχία όπου κι εξελέγην και το συμβούλιο παμψηφεί με τίμησε με τη θέση της Γραμματέως του Περιφερειακού Συμβουλίου ,τα καθήκοντα της οποίας ασκώ μέχρι σήμερα .
• Είμαι μέλος του Δ.Σ. της Κερκυραϊκής Μασκαράτας .
• Εθελόντρια του Προπονητικού Προγράμματος Special Olympics Hellas του νομού Κέρκυρας .
• Τομεάρχης παιδείας της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας (Ε.Ν.Α.)
• Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Νέων Αυτοδιοικητικών .

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ
Skip to content