Παρθένα (Νένα) Κουρουμπλή-Φλεμοτόμου

Λογίστρια - Μελετήτρια Αναπτυξιακών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ

Γεννήθηκα στο Αγρίνιο το 1972. Ως μόνιμος κάτοικος Δήμου Βάρης εργάστηκα στο Ιατρικό Κέντρο Βάρκιζας και στην συνέχεια στην ‘’ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ σημερινή ‘’ΑΜΥΜΩΝΗ’’ Κέντρο Διημέρευσής Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες αποτελώντας σημαντικό στέλεχος από την ίδρυση της .
Το 1999 εγκαταστάθηκα μόνιμα στη Ζάκυνθο, δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά με μια συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων και ημερίδων για την πληρέστερη κατάρτιση μου και είμαι παντρεμένη με τον Θεοτόκη Φλεμοτόμο Relationship Manager του Επιχειρηματικού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς.
Από το 2008 είμαι εγγεγραμμένη στο Μητρώο του Επιμελητηρίου Ζακύνθου ως Μελετήτρια Αναπτυξιακών προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Την Διετία 2017-2018 από θέση ευθύνης η φύση της εργασίας μου έδωσε την δυνατότητα να αντιμετωπίσω και να διαχειριστώ προβλήματα που αφορούσαν το νησί και τους πολίτες του. Με κύριο συστατικό του χαρακτήρα μου ένα αξιακο σύστημα το οποίο δεν διαπραγματεύομαι και με την αλήθεια πάντα στο λόγο μου διαχειριστικά καταστάσεις και ανθρώπους .
Από το 2022 ανήκω στο δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου και εργάζομαι στο Οικονομικό Τμήμα .
Πιστεύοντας ότι η ενεργός δράση πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συμβολής μας στην κοινωνία συμμετείχα σε δραστηριότητες:
– του Φάρου Τυφλών της Ελλάδας,
– του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ”ΑΜΥΜΩΝΗ”,
– του ΠΙΚΠΑ Βούλας και
– της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων
-Συμμετείχα στην διαβούλευση αποτυπώνοντας την βάση δεδομένων με non pαper για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που αφορούσε τα Δεσποζόμενα και Αδέσποτα Ζώα καθώς επίσης και στην Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας για τα Επιδόματα ΑΜΕΑ παρεμβαίνοντας και καταθέτοντας Τεκμηριωμένη Μελέτη από Επιστημονικό Συνεργάτη.
-Εθελοντικά μαζί με Συνεργάτες – Τεχνοκράτες βοηθήσαμε να αδειοδοτηθεί για πρώτη φόρα στη Ζάκυνθο χώρος για την δημιουργία Δημοτικού ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ –ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΕΟΥ για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.
-Συμμετείχα επίσης σε εκθέσεις για Άτομα με Ειδικές Αναπηρίες υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και στην έκθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΗΝΑ 2004 που πραγματοποιήθηκε στην Ζάκυνθο υπό την αιγίδα της Ν.Α.Ζ.
Ως άνθρωπος έμαθα να σέβομαι , να εργάζομαι και να μην απαξιώνω κανέναν , αλλά και ως ενεργός πολίτης να μην σιωπώ μπροστά σε γεγονότα και εξελίξεις που καθορίζουν τη ζωή μου και του τόπου μου . Χρειάζεται οι πολίτες του τόπου αυτού να αποκαταστήσουν την σχέση εμπιστοσύνης που τους συνδέει με την Περιφέρεια .
Η προσφορά και η δοτικότητα είναι για εμένα τρόπος ζωής από οποία θέση και αν βρίσκομαι.

Skip to content